Family Education

Family Education organiseert activiteiten voor jong en oud met het doel samen te leren, actief te zijn en plezier te hebben. Het gaat er bij Family Education niet om dat je werkelijk met familieleden naar de activiteiten komt, maar dat ieder in de gemeente kan deelnemen. Of je nu alleenstaand bent of grootouder met kinderen ver weg wonend of een één-ouder gezin, iedereen is welkom bij Family Education, als waren wij één grote LJG-familie. Het motto van Family Education is dan ook: rak jachad anoe misjpacha (alleen samen zijn wij één familie)!

Een greep uit recente activiteiten:

Daarnaast zijn er steeds terugkerende activiteiten, zoals de maandelijkse Peutergroep, waarbij de allerkleinsten met een ouder (of grootouder, tante of oom) op sjabbat in sjoel achter de Tora aan lopen om daarna samen te gaan knutselen, zingen of spelletjes te doen. Ook verzorgt Family Education elke week na het onderwijs van Talmoed Tora op zondagochtend een Boeklaton. Hier kunnen kinderen joodse boeken lenen om thuis (samen met hun ouders) te gaan lezen.

 

Heeft u belangstelling en wilt u meer weten over Family Education- activiteiten? Bel dan naar LJG Amsterdam, tel. 020 6423562 of stuur een e-mail naar:  ljgadam@xs4all.nl